MENU
У категорії матеріалів: 2416
Показано матеріалів: 1831-1840
Сторінки: « 1 2 ... 182 183 184 185 186 ... 241 242 »


ДСТУ 4899:2007

Варення.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2494 | Додав: KSV | Дата: 29.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19975:2008

Плита-заготовка проміжна прес-форм для виплавлюваних моделей з прямокутними матрицями.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 855 | Додав: KSV | Дата: 28.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4866:2007 

Цукор.

Методи визначення кольоровості і каламутності розчину

ДСТУ | Переглядів: 1112 | Додав: KSV | Дата: 27.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4856:2007

ПРОДУКЦІЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Правила приймання та методи відбирання проб

ДСТУ | Переглядів: 1468 | Додав: KSV | Дата: 26.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4855:2007

ПРОДУКЦІЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Методи визначення сухих речовин

ДСТУ | Переглядів: 1335 | Додав: KSV | Дата: 25.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4807:2007

ВИНА ІГРИСТІ
Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 931 | Додав: KSV | Дата: 22.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4806:2007 

Вина.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1616 | Додав: KSV | Дата: 20.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4803:2007 

Торти і тістечка.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2192 | Додав: KSV | Дата: 19.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4735:2007

Морозиво з комбінованим складом сировини.
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2579 | Додав: KSV | Дата: 18.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4734:2007

Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід.
Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 2498 | Додав: KSV | Дата: 15.08.2014 | Коментарі (0)