MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 561-570
Сторінки: « 1 2 ... 55 56 57 58 59 ... 241 242 »


ДСТУ 4621:2006 

Кислота молочна харчова.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1077 | Додав: KSV | Дата: 23.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4623:2006

Цукор білий.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2087 | Додав: KSV | Дата: 24.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4634:2006 

Концентрати харчові.

Сніданки сухі.

Пластівці круп'яні.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1077 | Додав: KSV | Дата: 25.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4636:2006

Консерви.

Суміші овочеві зимові.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 872 | Додав: KSV | Дата: 28.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4646:2006 

Спирт етиловий. горілки. напої лікеро-горілчані.

Газохроматографічний метод визначання справжності 

ДСТУ | Переглядів: 942 | Додав: KSV | Дата: 29.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4656:2006 

Яйця перепелині харчові та інкубаційні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1244 | Додав: KSV | Дата: 30.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ ГОСТ 19973:2008

Плита-заготовка проміжна прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром до 190 мм.

Конструкція і розміри

ДСТУ | Переглядів: 805 | Додав: KSV | Дата: 31.07.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4668:2006

Продукти зі свинини варені. копчено-варені. копчено-запечені. запечені. смажені. сирокопчені.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3681 | Додав: KSV | Дата: 01.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4669:2006

Сири напівтверді.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 993 | Додав: KSV | Дата: 04.08.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4670:2006

Продукти з яловичини та свинини варені. копчено-варені.

Загальні технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 1228 | Додав: KSV | Дата: 05.08.2014 | Коментарі (0)