Показано матеріалів: 571-580
ДСТУ 4671:2006 Продукти з яловичини і баранини варені. копчено-варені. сирокопчені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4683:2006 Вироби кондитерські. Методи визначення органолептичних показників якості. розмірів. маси нетто і складових частин |
ДСТУ 4697:2006 Томати консервовані. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4700:2006 Технічні умови |
ДСТУ 4733:2007 Загальні технічні умови |
ДСТУ ГОСТ 19974:2008 Плита-заготовка проміжна прес-форм для виплавлюваних моделей з циліндричними матрицями діаметром понад 190 мм. Конструкція і розміри |
ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. |
ДСТУ 4735:2007 Морозиво з комбінованим складом сировини. |
ДСТУ 4803:2007 Торти і тістечка. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4806:2007 Вина. Загальні технічні умови |