MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 671-680
Сторінки: « 1 2 ... 66 67 68 69 70 ... 241 242 »


ДСТУ 4404:2005 
Консерви молочні.
Молоко згущене стерилізоване в банках.
Загальні технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1219 | Додав: KSV | Дата: 21.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4409:2005
Взуття профілактичне.

Технічні умови

ДСТУ | Переглядів: 574 | Додав: sergzmi | Дата: 29.06.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4417:2005
Кефір.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1956 | Додав: KSV | Дата: 25.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4418:2005 
Сметана.
Технічні умови 
ДСТУ | Переглядів: 2793 | Додав: KSV | Дата: 26.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4420:2005
Молочна промисловість.
Виробництво сиру.
Терміни та визначення понять 
ДСТУ | Переглядів: 1111 | Додав: KSV | Дата: 27.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4421:2005
Сири тверді (український асортимент).
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 1844 | Додав: KSV | Дата: 28.02.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4422:2005
Молочна промисловість.
Виробництво масла.
Терміни та визначення понять
ДСТУ | Переглядів: 1250 | Додав: KSV | Дата: 04.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4423-1:2005

Інформація та документація.

Керування документаційними процесами.

Частина 1. Основні положення
ДСТУ | Переглядів: 715 | Додав: sergzmi | Дата: 01.07.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4423-2:2005

Інформація та документація

КЕРУВАННЯ ДОКУМЕНТАЦІЙНИМИ ПРОЦЕСАМИ

Частина 2. Настанови
ДСТУ | Переглядів: 590 | Додав: sergzmi | Дата: 07.07.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4424:2005
М'ясна промисловість.
Виробництво м'ясних продуктів.
Терміни та визначення понять 
ДСТУ | Переглядів: 2641 | Додав: KSV | Дата: 05.03.2014 | Коментарі (0)