MENU
У категорії матеріалів: 2411
Показано матеріалів: 691-700
Сторінки: « 1 2 ... 68 69 70 71 72 ... 241 242 »


ДСТУ 4437:2005
Напівфабрикати м'ясні та м'ясорослинні посічені.
Технічні умови
ДСТУ | Переглядів: 7789 | Додав: KSV | Дата: 22.10.2012 | Коментарі (0)

ДСТУ 4440:2005 

Креветки морожені.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1194 | Додав: KSV | Дата: 25.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4443:2005

Консерви із м'яса птиці та субпродуктів.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1414 | Додав: KSV | Дата: 26.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4444:2005

Субпродукти кролів.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1007 | Додав: KSV | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4445:2005 

Спреди та суміші жирові.

Загальні технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 3548 | Додав: KSV | Дата: 28.03.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4446:2005

ВЗУТТЯ ПОЖЕЖНИКА ЗАХИСНЕ

Загальні технічні вимоги та методи випробування

ДСТУ | Переглядів: 553 | Додав: sergzmi | Дата: 09.07.2019 | Коментарі (0)

ДСТУ 4449:2005 

Консерви м'ясні.

Сніданки м'ясні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 1872 | Додав: KSV | Дата: 01.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4450:2005 

Консерви м'ясні.

М'ясо тушковане.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 2974 | Додав: KSV | Дата: 02.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4451:2005 

Консерви м'ясні.

Шинкові.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 992 | Додав: KSV | Дата: 03.04.2014 | Коментарі (0)

ДСТУ 4453:2005 

Сардини солоні.

Технічні умови 

ДСТУ | Переглядів: 957 | Додав: KSV | Дата: 04.04.2014 | Коментарі (0)