У категорії матеріалів: 2417
Показано матеріалів: 681-690
				
			Показано матеріалів: 681-690
Сортувати за:  
Датою  ·  
Назвою   ·  
Рейтингу  ·  
Коментарям  ·  
Переглядах 
				
				
				ДСТУ 4423-2:2005Інформація та документаціяКЕРУВАННЯ ДОКУМЕНТАЦІЙНИМИ ПРОЦЕСАМИЧастина 2. Настанови  | 
| 
				
				
				 ДСТУ 4424:2005 М'ясна промисловість. Виробництво м'ясних продуктів. Терміни та визначення понять  | 
| 
				
				
				 ДСТУ 4426:2005 М'ясо. Яловичина у відрубах. Технічні умови  | 
| 
				
				
				 ДСТУ 4427:2005 Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені. Загальні технічні умови  | 
| 
				
				
				 ДСТУ 4429:2005 Галети. Загальні технічні умови  | 
| 
				
				
				 ДСТУ 4430:2005  Сальтисони. Технічні умови  | 
| 
				
				
				 ДСТУ 4431:2005 Продукти делікатесні з м'яса поросят і телят. Технічні умови  | 
| 
				
				
				 ДСТУ 4432:2005 Паштети м'ясні. Технічні умови  | 
| 
				
				
				 ДСТУ 4433:2005 Ковбаси смажені. Загальні технічні умови  | 
| 
				
				
				 ДСТУ 4434:2005 Бульйони харчові. Технічні умови  |